Kërkoni informacion
Na kontaktoni

+355 42 405790

Orario

Lun - Ven 9:00 - 17:00

Firmë këshilluese e pavarur,

KW Forester ka lindur në vitet 1990 për të adresuar nevojat e kompanive që dëshironin të krijojnë fabrika jashtë vendit ose që kërkonin ndihmë në trajtimin e çështjeve komerciale me shtetet e huaja.

 

Ndërkombëtarizimi si një zgjedhje strategjike shpesh u bë një domosdoshmëri për kompanitë që dëshirojnë të rriten, të përmirësojnë dhe të vendosin veten në skenën e re konkurruese.

 

KW Forester tani është një firmë këshilluese e pavarur, që vepron me pothuajse 20 këshilltarë të lartë dhe që shërben për të gjitha nevojat e korporatave në çështjet e ndërkombëtarizimit dhe financiar.

 

Rrjeti ynë mbarëbotëror përbëhet nga zyra në SHBA (New Jersey dhe Delaware), Argjentine (Buenos Aires), Kili (Santiago) si dhe në Tunizi (Tunis).

 

Në vitin 2008 kemi finalizuar një marrëveshje bashkëpunimi me SCInternational, një firmë italiane këshilluese që na lejon të jemi të pranishëm edhe në Itali, Ukrainë, Rumani dhe Kroaci.

 

Ne gjithashtu sigurojmë shërbime legale dhe kontabiliteti për kompanitë për të cilat ndjekim fillimin e aktivitetit në këto vende të huaja, duke siguruar kështu të gjitha shërbimet e njëjta me të cilat ata janë mësuar në vendin e tyre.

 

Misioni yne 

 

Mbështetje këshilluese në procesin e interacionalizimit të kompanisë suaj.

 

Gjatë procesit të ndërkombëtarizimit, ne kujdesemi për çdo faze dhe të gjitha problemet e kompanisë dhe udhëhiqemi nëpër të gjitha hapat e saj:

 

  • Tregti Ndërkombëtare

Ne ofrojmë shërbime në të gjitha fushat e konsultimit, qofshin ato të lidhura me çështjet doganore, analizat e tregut ose hulumtimet e partnerëve. Ne gjithashtu merremi me çështjet që përfshijnë kontratat ndërkombëtare, çështjet e transportit dhe politikat e sigurimit me theks të veçantë edhe duke u dhënë sistemeve ndërkombëtare të pagesave dhe kredive dokumentare.

 

  • Investimet jashtë vendit

 

Ne ofrojmë shërbime duke u nisur nga fillimi i një biznesi, përmes fazave të ndryshme të vendimmarrjes, si dhe përgatitjen dhe zbatimin e studimeve të fizibilitetit, zhvillimin e procedurave të nevojshme për qasje në programet financiare apo lehtësira, deri në fund në administrimin e përditshëm të kontabilitetit dhe anes fiskale duke lejuar konsolidimin e ndërmarrjes jashtë vendit brenda një perspektive të përgjithshme të menaxhimit të projektit

Iscriviti alla nostra newsletter