Kërkoni informacion
Na kontaktoni

+355 42 405790

Orario

Lun - Ven 9:00 - 17:00

FINANCIMI dhe SIGURIMI

Çdo kompani që vepron ndërkombëtarisht duhet të mbajë një shpenzim të madh të burimeve financiare që shkojnë përtej atyre që lidhen vetëm me qëndrimin përpara rreziqeve tregtare dhe politike që janë pasojat natyrore të trajtimit të klientëve të rinj dhe ne distance, sidomos në tregjet me rregulla dhe tradita te ndryshme.

 

Për fat të mirë, kompanitë sot kanë shumë mundësi që të jenë në gjendje të marrin burimet e nevojshme ekonomike që kërkohen për të mbështetur dhe zhvilluar investimet e tyre dhe për të mbrojtur bizneset e tyre nga rreziqet me të cilat ballafaqohen vazhdimisht, pavarësisht nëse ato janë tregtia e ndërlidhur, politika apo luhatjet e monedhës. 

 

KW Forester ka zhvilluar aftësi dalluese dhe përvojë specifike dhe ekskluzive në shumë nga fushat e nderhyrjes të financimit të lehtësuar, me theks të veçantë në lehtësimin e instrumenteve të lidhura me Fondet Strukturore, projekteve të Kërkimit dhe Zhvillimit dhe atyre të lidhura me Proceset e Ndërkombëtarizimit të prodhimit në vend dhe nivelet e komuniteti.

 

Përveç përkrahjes financiare, sipërmarrësi që përballet me tregjet e huaja mund të përdorë mjete të ndryshme sigurimi që lejojnë  anullimin apo reduktimin e rreziqeve tregtare ose politike që lidhen me eksportin e produkteve jashtë vendit.

Iscriviti alla nostra newsletter